Skicka pall

Helsingborg – Landskrona – Malmö

Med oss kan du skicka pall med olika storlek så som, (Standard, EUR, SJ, hel, halv osv.) Vi erbjuder en rad olika leveransalternativ oavsett storlek och vikt, från samma-dag-leverans och expressleverans

Skicka pall, snabbt och effektivt!

Letar du efter en snabb, smidig och konkurrenskraftig palltransport som alltid är i tid, dygnet runt, året om både nationellt men även internationellt? Då har du kommit helt rätt. Våra palltjänster erbjuder dig som privatperson och företag många olika möjligheter att skicka hel-, halv, kvart- och specialpall dörr till dörr eller vad som passar dig bäst. Vi har ett väl utbyggt transportnät med egna budbilar, transportörer, logistiksystem och lastterminaler som gör att du tryggt kan skicka pall med oss i en komplett och obruten kedja. Vi kan även bistå med kortare lagerhantering vid sam- och omlastning till längre lagerlösningar och allt däremellan.

Med vårt omfattande utbud av transportalternativ, lokala kännedom och egna logistiksystem kan vi uppfylla dina individuella behov och skicka pall snabbt, säkert och i perfekt skick, till ett fast lågt pris. Skicka pall med oss och lägg din dyrbara tid på viktigare ändamål.

Ring oss på 042-610 11 00 och skicka din pall idag, eller fyll i vårt kontaktformulär med specifikationer. När du kontaktar oss kan du räkna med ett varmt bemötande och god service.

Skicka pall
Läs mer om skicka pall

Skicka pall oavsett storlek och vikt.

Med oss kan du skicka pall med olika storlek så som, (Standard, EUR, SJ, hel, halv osv.) Vi erbjuder en rad olika leveransalternativ oavsett storlek och vikt, från samma-dag-leverans och expressleverans inom Malmö, Helsingborg och Landskrona, till mindre tidskritiska alternativ. Skicka pall via oss så garanterar vi en trygg, snabb och smidigt transport.

 • Skicka pall snabbt, smidigt och enkelt
 • Skicka pall – dörr till dörr
 • Alltid i tid, dygnet runt, året om
 • Skicka pall till ett fast lågt pris 

Vi lägger alltid stor vikt vid dig som kund och arbetar lyhört utefter dina önskemål för att hitta en bästa möjliga palleverans, dygnet runt, året om. Det är inte bara smidigt och enkelt att boka din palltransport via oss, det är dessutom ett kostnadseffektivt och konkurrenskraftigt alternativ för både företag och privatpersoner. Tillsammans med våra transportexperter kan du snabbt och enkelt planera dina leveranser eller upphämtningar. Välj mellan transittider som sträcker sig från tidskritiska ärenden med en snabb pall-leverans till mer kostnadseffektiva alternativ. Du kan även stoppa en skickad pall under pågående transit om något oväntat eller oplanerat skulle dyka upp. Vi kan dessutom lagra en skickad pall under kortare perioder vid till exempel samlastning eller omlastning men kan även bistå med lagerlösningar under längre perioder. Du kan snabbt och smidigt skicka pall via vår expresstjänst för en samma-dag-leverans och inom Malmö, Helsingborg och Landskrona till och med snabbare än så. Vi har dessutom mindre tidskritiska samt mer kostandseffektiva alternativ.

Ring oss på 042-610 11 00 och skicka din pall idag, eller fyll i vårt kontaktformulär med specifikationer. När du kontaktar oss kan du räkna med ett varmt bemötande och god service.

Skicka pall smidigt och enkelt via oss!

Med 40 års branscherfarenhet, ett omfattande nätverk samt kontrollen över våra egna bud- och lastbilar kan vi garantera en smidig, miljövänlig och snabb paketleverans från punkt A till punkt B utan några oförutsedda kostnader. Vår mångsidiga flotta av transportmedel kan tillhandahålla allt från regelbundna flöden till enstaka transporter av pall. Vi kan dessutom skicka pall med speciella storlek- och temperaturkrav (kyl: +2 till +8°C, frys: -18 till -22°C och värme). Låt oss ta hand om dina palltransporter så kan du lägga din dyrbara tid på annat. Med oss kan du skicka pall och vara säker på att din leverans alltid kommer fram snabbt, säkert och i perfekt skick.

 • Skicka pall som företag och privatperson
 • Snabbt, säker och i perfekt skick
 • Boka smidigt och enkelt 

Vi finns här för dig, dygnet runt, året om
Våra bud- och transportexperter har lång erfarenhet och arbetar alltid lyhört, proaktivt och flexibelt med dig som kund, från upphämtning och offert till slutlig leverans. Vi har som målsättning att ha den bästa palltransporten inom region Skåne samt att det ska vara lätt att frakta via oss, oavsett vilka utmaningar ni kan tänkas ha. Vi finns här för dig dygnet runt, året om.

Ring oss direkt

När du ringer oss kan du räkna med hög service, engagemang och professionalitet. Ta reda på vart ditt gods befinner sig eller få ett snabbt pris och offert.

Vårt löfte till dig.

Vi hittar alltid en bästa lösning för dina bud och transporter, dörr till dörr.

Miljömedvetet

Vi har toppmoderna budbilar med diesel av högsta miljöklass, mk1. Våra transporter är noggrant planerade för att upprätthålla våra hårt satta miljö- och hållbarhetsmål.

Alltid i tid

Vi på Tonys budbil ansvarar för hela kedjan från start till mål. Med egna budbilar, chaufförer, lagerplatser och logistiksystem kan vi garantera att dina leveranser alltid är i tid.

Nöjd Kundgaranti

Med över 40 år i branschen vet vi att din tid, dina kunders tid och det du vill frakta med bud är av högsta prioritet. Därför erbjuder vi nöjd kundgaranti på alla våra transporter.

Engagemang

Våra bud- och transportexperter har lång erfarenhet och arbetar alltid lyhört, proaktivt och flexibelt med dig som kund, från upphämtning och offert till slutlig leverans.

Tillgängligt

Tack vare vårt breda nätverk, erfarna medarbetare, logistiskt perfekta läge och kontrollen över våra egna budbilar är vi alltid tillgängliga för våra kunder, från start till mål.

Dygnet runt, året om

Med Tonys Budbil går det inte bara snabbt att leverera, det är dessutom smidigt och enkelt att boka din transport via oss. Vi finns tillgängliga dygnet runt, året om!

Alltid med miljön som högsta prioritet

Att arbeta med miljö- och hållbarhetsfrågor både internt och ute på vägarna har alltid varit en självklarhet för oss som transportföretag. Vi arbetar aktivt, långsiktigt och proaktivt för att minska vårt klimatavtryck samt bidra till en hållbar och grön framtid.

 • Tydliga miljö- och hållbarhetsmål
 • Toppmoderna bud och budbilar
 • Diesel av högsta miljöklass – mk1
 • Noggrant planerade bud och transporter