Transport

Helsingborg – Landskrona – Malmö

Sedan starten 1987 har vi bedrivit vår verksamhet med tyngdpunkt på snabb, flexibel och kostnadseffektiv transport inom Malmö, Helsingborg och Landskrona samt Sverige och norra Europa.

En transport utöver det vanliga!

Tack vare vår långa branscherfarenhet, breda nätverk samt kontrollen över våra egna budbilar kan vi garantera en kostnadseffektiv, konkurrenskraftig och snabb transport som alltid är i tid. Vi skräddarsyr dina bud- och transportbehov från start till mål oavsett om det är långväga transporter som kräver lagerhantering med omlastning/ samlastning eller snabba leveranser med korta ledtider. 

 • Transport som alltid är i tid
 • Skräddarsydd transport för dig
 • Transport dygnet runt, året om
 • Högsta möjliga service – minsta möjliga klimatpåverkan 

Ring oss på 042-610 11 00 och boka din transport idag, eller fyll i vårt kontaktformulär med specifikationer. När du kontaktar oss kan du räkna med ett varmt bemötande och god service.

Transport tonys budbil
Läs mer om transport

Transporter dygnet runt, året om!

Sedan starten 1987 har vi bedrivit vår verksamhet med tyngdpunkt på snabba, flexibla och kostnadseffektiva transporter inom Malmö, Helsingborg och Landskrona samt Sverige och norra Europa. Vår fordonsflotta består av över 35 fullt utrustade budbilar i olika storlek och typer för bästa möjliga transport av dina bud, varor och gods med en transportkapacitet på upp till 25 ton.

Vi erbjuder allt från snabba expressleveranser vid tidskritiska ärenden till mer kostnadseffektiva transportalternativ samt kyl, frys och värmetransporter. Eftersom vi ansvarar för hela kedjan med egna budbilar, chaufförer, lagerplatser och logistiksystem kan vi garantera att dina leveranser alltid är i tid. Dina bud och transporter är alltid av högsta prioritet där vi utvärderar det du behöver frakta i sin helhet och erbjuder alltid en bästa lösning för din transport, dygnet runt, året om.

Vi på Tonys Budbil bryr oss om dig som kund och det du vill transportera från upphämtning till slutlig leverans på ett professionellt samt personligt plan. Med vårt breda utbud av bud- och transportlösningar kan vill tillgodose just dina behov och önskemål med högsta kvalitet. Vi kan transportera alla möjliga typer av varor och gods. Från små kuvert och paket till hela pallar och större projekt. Vi erbjuder transporter i allt från mindre budbilar till större lastbilar beroende på vad som passar din transport bäst. Vi tar hand om dig som kund och det du vill frakta från offert och upphämtning till slutlig leverans.

Enkelt att boka en smidig transport

Med Tonys Budbil går det inte bara snabbt att leverera, det är dessutom smidigt och enkelt att boka din transport via oss. Vi utvärderar det du vill transportera i sin helhet och skräddarsyr därefter dina leveranser efter dina önskemål och behov så att dina varor, gods och paket kommer fram i precis rätt tid inom Malmö, Helsingborg och Landskrona. Låt oss ta hand om dina transporter så kan du lägga din dyrbara tid på annat. Vi är alltid i tid, dygnet runt, året om.

Oavsett vad du väljer att transportera via oss kan vi garantera högsta möjliga service och kvalité samt minsta möjliga miljöpåverkan. Med vårt logistiskt perfekta läge i Malmö, Helsingborg och Landskrona, kontrollen över våra egna budbilar kan vi erbjuda skräddarsydda och snabba bud- och transporter som alltid är i tid. Vi utvärderar det du behöver leverera i sin helhet och hittar alltid en bästa lösning för just dina bud- och transporter till ett fast lågt pris, dygnet runt, året om.

Ring oss på 042-610 11 00 och boka din transport idag, eller fyll i vårt kontaktformulär med specifikationer. När du kontaktar oss kan du räkna med ett varmt bemötande och god service.

Miljövänlig transport

Tack vare kontrollen över våra egna transportmedel kan vi garantera en miljövänlig transport som alltid är i tid. Det har lett till att vi varje dag får nya kunder och att våra befintliga kunder alltid väljer oss i framtiden. Men vi är aldrig nöjda. Därför arbetar vi dagligen med att bli bättre inom alla led i vår organisation. Vi strävar efter att  utbilda och utbildas, lära och leda för att alltid utvecklas och bli så bra på transport vi bara kan, dygnet runt, året om. Utan er är vi ingenting!

 • Transport till ett fast lågt pris
 • Höga mål för en bättre transport
 • Alltid i tid, dygnet runt, året om

Temperaturkänsliga bud

Letar du efter en smidig och kostnadseffektiv transport för temperaturkänsliga gods som alltid levererar i tid och med rätt temperatur? Vi på Tonys Budbil är experter med lång erfarenhet av kyl, frys och värmetransporter inom Malmö, Helsingborg och Landskrona. Oavsett om det är mat- & dryckesvaror, mediciner eller andra typer av temperaturkänsligt gods har vi en transport redo för dig. 

Våra bud- och transportexperter har lång erfarenhet och arbetar alltid lyhört, proaktivt och flexibelt med dig som kund hela vägen, från upphämtning till slutlig leverans. Vi har som målsättning att ha den bästa bud servicen i Skåne samt att det ska vara lätt att frakta via oss, oavsett vilka utmaningar ni kan tänkas ha. Vi finns här för din transport, dygnet runt, året om.

Ring oss direkt

När du ringer oss kan du räkna med hög service, engagemang och professionalitet. Ta reda på vart ditt gods befinner sig eller få ett snabbt pris och offert.

Vårt löfte till dig.

Vi hittar alltid en bästa lösning för dina bud och transporter, dörr till dörr.

Miljömedvetet

Vi har toppmoderna budbilar med diesel av högsta miljöklass, mk1. Våra transporter är noggrant planerade för att upprätthålla våra hårt satta miljö- och hållbarhetsmål.

Alltid i tid

Vi på Tonys budbil ansvarar för hela kedjan från start till mål. Med egna budbilar, chaufförer, lagerplatser och logistiksystem kan vi garantera att dina leveranser alltid är i tid.

Nöjd Kundgaranti

Med över 40 år i branschen vet vi att din tid, dina kunders tid och det du vill frakta med bud är av högsta prioritet. Därför erbjuder vi nöjd kundgaranti på alla våra transporter.

Engagemang

Våra bud- och transportexperter har lång erfarenhet och arbetar alltid lyhört, proaktivt och flexibelt med dig som kund, från upphämtning och offert till slutlig leverans.

Tillgängligt

Tack vare vårt breda nätverk, erfarna medarbetare, logistiskt perfekta läge och kontrollen över våra egna budbilar är vi alltid tillgängliga för våra kunder, från start till mål.

Dygnet runt, året om

Med Tonys Budbil går det inte bara snabbt att leverera, det är dessutom smidigt och enkelt att boka din transport via oss. Vi finns tillgängliga dygnet runt, året om!

Alltid med miljön som högsta prioritet

Att arbeta med miljö- och hållbarhetsfrågor både internt och ute på vägarna har alltid varit en självklarhet för oss som transportföretag. Vi arbetar aktivt, långsiktigt och proaktivt för att minska vårt klimatavtryck samt bidra till en hållbar och grön framtid.

 • Tydliga miljö- och hållbarhetsmål
 • Toppmoderna bud och budbilar
 • Diesel av högsta miljöklass – mk1
 • Noggrant planerade bud och transporter