Frystransport

Helsingborg – Landskrona – Malmö

Har du varor och gods som måste hålla sig under -18 °C eller lägre från dörr till dörr? Vi på Tonys Budbil erbjuder flexibla, kostnadseffektiva och iskalla frystransporter dygnet runt, året om!

Snabb frystransport som alltid är i tid.

Frystransport efter dina önskemål och behov
Vi kan dygnet runt, året om, bistå med en gedigen och mångsidig bud- och lastbilsflotta för att möta just dina behov och önskemål. I våra budbilar har vi frys- och klimatkontrollerade aggregat, möjlighet till olika temperaturzoner (-18 till -22°C) samt stängda- och öppningsbara skåp. På så vis kan vi leverera olika typer av frysvaror i en komplett och obruten kedja oavsett om dina varor och gods erhåller skiftande temperaturer. 

 • Frystransport med olika temperaturzoner
 • Frystransport från -18 till -22°C 
 • Klimatkontrollerade frysaggregat 
 • Alltid i tid, dygnet runt, året om

Med Tonys Budbil kommer din leverans inte bara fram i tid, det är dessutom mycket smidigt och enkelt att boka din frystransport med oss.Vi ställer alltid höga krav på våra frystransporter, från upphämtning till slutlig leverans så att du som kund alltid ska vara trygg med att det du skickar med oss alltid håller högsta kvalitet samt korrekt temperatur. Vi kan transportera allt från mindre paket till hela pallar och allt däremellan inom Malmö, Helsingborg och Landskrona. Låt oss ta hand om dina temperaturkritiska frystransporter så kan du lägga din dyrbara tid på annat. Vi är alltid i tid, dygnet runt, året om, med rätt temperatur.

Ring oss på 042-610 11 00 och boka din frystransport idag, eller fyll i vårt kontaktformulär med specifikationer. När du kontaktar oss kan du räkna med ett varmt bemötande och god service.

Frystransport
Läs mer om våra frystransporter

Har du varor och gods som måste hålla sig under -18 °C eller lägre från dörr till dörr? Vi på Tonys Budbil erbjuder flexibla, kostnadseffektiva och iskalla frystransporter dygnet runt, året om i Malmö, Helsingborg och Landskrona. Vi har ett väl utbyggt transportnät med egna frystransporter, transportörer och lastterminaler som gör att du tryggt kan frakta dina temperaturkänsliga varor med våra frystransporter i en komplett och obruten fryskedja. Dessutom kan vi tillhandahålla med fryslager under kortare perioder vid till exempel samlastning eller omlastning men kan även bistå med lagerlösningar under längre perioder.

Ring oss på 042-610 11 00 och boka din frystransport idag, eller fyll i vårt kontaktformulär med specifikationer. När du kontaktar oss kan du räkna med ett varmt bemötande och god service.

En frystransport utöver det vanliga!

Snabb frystransport för företag och privatpersoner
Med vårt breda utbud av frystransporter tillsammans med vårt innovativa- och flexibla arbetssätt hittar vi alltid en bästa lösning för just det du vill frakta, dörr till dörr, dygnet runt, året om. Vi erbjuder en mängd olika leveransalternativ såsom samma-dag-leverans, leverans inom specifika tidsfönster till mindre tidskritiska leveranser för att du som kund alltid ska kunna vända dig till oss när du har en frystransport som behöver levereras. Tack vare vår långa branscherfarenhet, breda nätverk samt kontrollen över våra egna frystransporter kan vi garantera en kostnadseffektiv, konkurrenskraftig och miljövänlig frystransport.

 • Skräddarsydd frystransport efter din behov
 • Dörr till dörr – dygnet runt, året om
 • Kostnadseffektiv, konkurrenskraftig och miljövänlig frystransport 

Vi finns här för din frystransport, dygnet runt, året om
Våra bud- och transportexperter har lång erfarenhet och arbetar alltid lyhört, proaktivt och flexibelt med dig som kund, från upphämtning och offert till slutlig leverans. Vi har som målsättning att ha den bästa frystransporten inom region Skåne samt att det ska vara lätt att frakta via oss, oavsett vilka utmaningar ni kan tänkas ha. Vi finns här för dig dygnet runt, året om.

Ring oss direkt

När du ringer oss kan du räkna med hög service, engagemang och professionalitet. Ta reda på vart ditt gods befinner sig eller få ett snabbt pris och offert.

Vårt löfte till dig.

Vi hittar alltid en bästa lösning för dina bud och transporter, dörr till dörr.

Miljömedvetet

Vi har toppmoderna budbilar med diesel av högsta miljöklass, mk1. Våra transporter är noggrant planerade för att upprätthålla våra hårt satta miljö- och hållbarhetsmål.

Alltid i tid

Vi på Tonys budbil ansvarar för hela kedjan från start till mål. Med egna budbilar, chaufförer, lagerplatser och logistiksystem kan vi garantera att dina leveranser alltid är i tid.

Nöjd Kundgaranti

Med över 40 år i branschen vet vi att din tid, dina kunders tid och det du vill frakta med bud är av högsta prioritet. Därför erbjuder vi nöjd kundgaranti på alla våra transporter.

Engagemang

Våra bud- och transportexperter har lång erfarenhet och arbetar alltid lyhört, proaktivt och flexibelt med dig som kund, från upphämtning och offert till slutlig leverans.

Tillgängligt

Tack vare vårt breda nätverk, erfarna medarbetare, logistiskt perfekta läge och kontrollen över våra egna budbilar är vi alltid tillgängliga för våra kunder, från start till mål.

Dygnet runt, året om

Med Tonys Budbil går det inte bara snabbt att leverera, det är dessutom smidigt och enkelt att boka din transport via oss. Vi finns tillgängliga dygnet runt, året om!

Alltid med miljön som högsta prioritet

Att arbeta med miljö- och hållbarhetsfrågor både internt och ute på vägarna har alltid varit en självklarhet för oss som transportföretag. Vi arbetar aktivt, långsiktigt och proaktivt för att minska vårt klimatavtryck samt bidra till en hållbar och grön framtid.

 • Tydliga miljö- och hållbarhetsmål
 • Toppmoderna bud och budbilar
 • Diesel av högsta miljöklass – mk1
 • Noggrant planerade bud och transporter