Kyltransport

Helsingborg – Landskrona – Malmö

Med Tonys Budbil kommer din leveranser inte bara fram i tid och med rätt temperatur, det är dessutom mycket smidigt och enkelt att boka din kyltransport med oss.

Tempererade transporter, dygnet runt, året om!

Letar du efter en smidig och kostnadseffektiv kyltransport som alltid levererar i tid och med rätt temperatur? Vi på Tonys Budbil är experter med lång erfarenhet av thermo och kyltransporter inom Malmö, Helsingborg och Landskrona. Oavsett om det är mat- & dryckesvaror, mediciner eller andra typer av temperaturkänsliga gods har vi en kyltransport redo för dig. Med vårt väletablerade transportnät och kontrollen över våra egna budbilar, logistiksystem samt transportörer kan vi garantera en trygg och säker kyltransport från dörr till dörr.

Vi kan dessutom erbjuda kyllager under kortare perioder vid till exempel samlastning eller omlastning men kan även bistå med lagerlösningar under längre perioder.

Ring oss på 042-610 11 00 och boka din kyltransport idag, eller fyll i vårt kontaktformulär med specifikationer. När du kontaktar oss kan du räkna med ett varmt bemötande och god service.

Skicka pall
Läs mer om skicka pall

Kyltransport som alltid är i tid.

Kyltransport efter dina önskemål och behov
Vi erbjuder en rad olika bud- och lastbilar med kyl- och klimatkontrollerade aggregat, möjlighet till olika temperaturzoner (+2 till +8°C) samt stängda- och öppningsbara skåp. På så vis kan vi möta alla dina transportbehov i en och samma leverans i en komplett och obruten kylkedja oavsett om dina varor och gods erhåller skiftande temperaturer. 

 • Kyltransport med olika temperaturzoner
 • Kyltransport från +18 till +8°C 
 • Klimatkontrollerade kylaggregat 
 • Alltid i tid, dygnet runt, året om

Med Tonys Budbil kommer din leveranser inte bara fram i tid och med rätt temperatur, det är dessutom mycket smidigt och enkelt att boka din kyltransport med oss. Våra budbilsförare är experter och specialutbildade inom thermo & kyltransporter. Vi ställer höga krav på våra kyltransporter, från upphämtning till slutlig leverans så att du som kund alltid ska vara trygg med att det du skickar med oss alltid håller högsta kvalitet. Vi utvärderar det du vill transportera i sin helhet och skräddarsyr därefter din kyltransport efter dina önskemål och behov så att dina varor, gods och paket kommer fram med precis rätt temperatur inom Malmö, Helsingborg och Landskrona.

Ring oss på 042-610 11 00 och boka din kyltransport idag, eller fyll i vårt kontaktformulär med specifikationer. När du kontaktar oss kan du räkna med ett varmt bemötande och god service.

En kyltransport utöver det vanliga!

Snabb kyltransport för företag och privatpersoner
Tack vare vår långa branscherfarenhet, breda nätverk samt kontrollen över våra egna transportmedel kan vi garantera en kostnadseffektiv, konkurrenskraftig och miljövänlig kyltransport. Med vår gedigna och mångsidiga budbilsflotta kan vi transportera alla möjliga typer av tempererade varor och gods. Från små kuvert och paket till hela pallar och större projekt. Låt oss ta hand om dina temperaturkritiska transporter så kan du lägga din dyrbara tid på annat. Vi är alltid i tid, dygnet runt, året om, med rätt temperatur hela vägen.

 • Skräddarsydd kyltransport efter din behov
 • Dörr till dörr – dygnet runt, året om
 • Kostnadseffektiv, konkurrenskraftig och miljövänlig kyltransport

Vi finns här för din kyltransport, dygnet runt, året om
Våra bud- och transportexperter har lång erfarenhet och arbetar alltid lyhört, proaktivt och flexibelt med dig som kund, från upphämtning och offert till slutlig leverans. Vi har som målsättning att ha den bästa kyltransporten inom skåneregionen samt att det ska vara lätt att frakta via oss, oavsett vilka utmaningar ni kan tänkas ha. Vi finns här för dig dygnet runt, året om.

Ring oss direkt

När du ringer oss kan du räkna med hög service, engagemang och professionalitet. Ta reda på vart ditt gods befinner sig eller få ett snabbt pris och offert.

Vårt löfte till dig.

Vi hittar alltid en bästa lösning för dina bud och transporter, dörr till dörr.

Miljömedvetet

Vi har toppmoderna budbilar med diesel av högsta miljöklass, mk1. Våra transporter är noggrant planerade för att upprätthålla våra hårt satta miljö- och hållbarhetsmål.

Alltid i tid

Vi på Tonys budbil ansvarar för hela kedjan från start till mål. Med egna budbilar, chaufförer, lagerplatser och logistiksystem kan vi garantera att dina leveranser alltid är i tid.

Nöjd Kundgaranti

Med över 40 år i branschen vet vi att din tid, dina kunders tid och det du vill frakta med bud är av högsta prioritet. Därför erbjuder vi nöjd kundgaranti på alla våra transporter.

Engagemang

Våra bud- och transportexperter har lång erfarenhet och arbetar alltid lyhört, proaktivt och flexibelt med dig som kund, från upphämtning och offert till slutlig leverans.

Tillgängligt

Tack vare vårt breda nätverk, erfarna medarbetare, logistiskt perfekta läge och kontrollen över våra egna budbilar är vi alltid tillgängliga för våra kunder, från start till mål.

Dygnet runt, året om

Med Tonys Budbil går det inte bara snabbt att leverera, det är dessutom smidigt och enkelt att boka din transport via oss. Vi finns tillgängliga dygnet runt, året om!

Alltid med miljön som högsta prioritet

Att arbeta med miljö- och hållbarhetsfrågor både internt och ute på vägarna har alltid varit en självklarhet för oss som transportföretag. Vi arbetar aktivt, långsiktigt och proaktivt för att minska vårt klimatavtryck samt bidra till en hållbar och grön framtid.

 • Tydliga miljö- och hållbarhetsmål
 • Toppmoderna bud och budbilar
 • Diesel av högsta miljöklass – mk1
 • Noggrant planerade bud och transporter