Kyltransport i Helsingborg, Malmö & Landskrona.

Tempererade transporter, dygnet runt, året om!

Letar du efter en smidig och kostnadseffektiv kyltransport som alltid levererar i tid och med rätt temperatur? Vi på Tonys Budbil är experter med lång erfarenhet av thermo och kyltransporter inom Malmö, Helsingborg och Landskrona. Oavsett om det är mat- & dryckesvaror, mediciner eller andra typer av temperaturkänsliga gods har vi en kyltransport redo för dig. Med vårt väletablerade transportnät och kontrollen över våra egna budbilar, logistiksystem samt transportörer kan vi garantera en trygg och säker kyltransport från dörr till dörr. Vi kan dessutom erbjuda kyllager under kortare perioder vid till exempel samlastning eller omlastning men kan även bistå med lagerlösningar under längre perioder.

Ring oss på 042-610 11 00 och boka din kyltransport idag, eller fyll i vårt kontaktformulär med specifikationer. När du kontaktar oss kan du räkna med ett varmt bemötande och god service.

kyltransport

Kyltransport som alltid är i tid.

Kyltransport efter dina önskemål och behov
Vi erbjuder en rad olika bud- och lastbilar med kyl- och klimatkontrollerade aggregat, möjlighet till olika temperaturzoner (+2 till +8°C) samt stängda- och öppningsbara skåp. På så vis kan vi möta alla dina transportbehov i en och samma leverans i en komplett och obruten kylkedja oavsett om dina varor och gods erhåller skiftande temperaturer. 

 • Kyltransport med olika temperaturzoner
 • Kyltransport från +18 till +8°C 
 • Klimatkontrollerade kylaggregat 
 • Alltid i tid, dygnet runt, året om

Med Tonys Budbil kommer din leveranser inte bara fram i tid och med rätt temperatur, det är dessutom mycket smidigt och enkelt att boka din kyltransport med oss. Våra budbilsförare är experter och specialutbildade inom thermo & kyltransporter. Vi ställer höga krav på våra kyltransporter, från upphämtning till slutlig leverans så att du som kund alltid ska vara trygg med att det du skickar med oss alltid håller högsta kvalitet. Vi utvärderar det du vill transportera i sin helhet och skräddarsyr därefter din kyltransport efter dina önskemål och behov så att dina varor, gods och paket kommer fram med precis rätt temperatur inom Malmö, Helsingborg och Landskrona.

Ring oss på 042-610 11 00 och boka din kyltransport idag, eller fyll i vårt kontaktformulär med specifikationer. När du kontaktar oss kan du räkna med ett varmt bemötande och god service.

En kyltransport utöver det vanliga!

Snabb kyltransport för företag och privatpersoner
Tack vare vår långa branscherfarenhet, breda nätverk samt kontrollen över våra egna transportmedel kan vi garantera en kostnadseffektiv, konkurrenskraftig och miljövänlig kyltransport. Med vår gedigna och mångsidiga budbilsflotta kan vi transportera alla möjliga typer av tempererade varor och gods. Från små kuvert och paket till hela pallar och större projekt. Låt oss ta hand om dina temperaturkritiska transporter så kan du lägga din dyrbara tid på annat. Vi är alltid i tid, dygnet runt, året om, med rätt temperatur hela vägen.

 • Skräddarsydd kyltransport efter din behov
 • Dörr till dörr – dygnet runt, året om
 • Kostnadseffektiv, konkurrenskraftig och miljövänlig kyltransport

Vi finns här för din kyltransport, dygnet runt, året om
Våra bud- och transportexperter har lång erfarenhet och arbetar alltid lyhört, proaktivt och flexibelt med dig som kund, från upphämtning och offert till slutlig leverans. Vi har som målsättning att ha den bästa kyltransporten inom skåneregionen samt att det ska vara lätt att frakta via oss, oavsett vilka utmaningar ni kan tänkas ha. Vi finns här för dig dygnet runt, året om.

Referenser

Trygghet

Fler tjänster

Transporttjänster

Expressleverans

Skicka paket

Skicka pall

Värmetransport

Kyltransport

Frystransport

Vill du att vi ringer dig?

  Följ oss

  Vårt löfte till dig

  Miljömedvetet

  Vi har toppmoderna budbilar med diesel av högsta miljöklass, mk1. Samtidigt planerar vi våra transporter noggrant för att upprätthålla våra hårt satta miljö- och hållbarhetsmål.

  Alltid i tid

  Eftersom vi ansvarar för hela kedjan med egna budbilar, chaufförer, lagerplatser och logistiksystem kan vi garantera att dina leveranser alltid är i tid

  Nöjd kund garanti

  Med över 40 år i branschen vet vi att din tid, dina kunders tid och det du vill frakta med bud är av högsta prioritet. Därför ser vi till att du är trygg och erbjuder nöjd kund garanti på alla våra transporter.

  Engagemang

  Våra bud- och transportexperter har lång erfarenhet och arbetar alltid lyhört, proaktivt och flexibelt med dig som kund, från upphämtning och offert till slutlig leverans.

  Tillgängligt

  Tack vare vårt breda nätverk, erfarna medarbetare, logistiskt perfekta läge och kontrollen över våra egna budbilar är vi alltid tillgängliga för våra kunder, från start till mål.

  Dygnet runt, året om

  Med Tonys Budbil går det inte bara snabbt att leverera, det är dessutom smidigt och enkelt att boka din transport via oss. Vi finns tillgängliga dygnet runt, året om!

  Ring oss idag!

  Journummer:
  042-610 11 00

  Helsingborg:
  042-610 11 00

  Landskrona:
  0418-190 19

  Malmö:
  040-12 38 00

  Få en kostnadsfri offert!