Personaluthyrning

Helsingborg – Landskrona – Malmö

Vi på Tonys Budbil erbjuder inte bara förstklassiga transporttjänster, vi tillhandahåller även personaluthyrning av professionella och erfarna budbilsförare dygnet runt, året om.

Personaluthyrning av budbilsförare.

Personaluthyrning för små och stora jobb
Våra budbilsförare har lång erfarenhet och mycket goda kunskaper av olika typer av transporter samt transportmedel, från mindre budbilar till större ekipage med släp. Du kan via oss på Tonys Budbil mycket enkelt täcka upp föräldraledigheter, sjukdom eller tillfälliga produktionstoppar med hjälp av vår personaluthyrning av budbilsförare. På så vi kan ditt företag tillfälligt och flexibelt växa utan att dina fasta kostnaderna gör det. Vi tillhandahåller personaluthyrning med utgångspunkt från Malmö, Helsingborg och Landskrona, dygnet runt året om.  

 • Personaluthyrning av professionella budbilsförare
 • Personaluthyrning för små och stora jobb
 • Budbilsförare dygnet runt, året om
 • Personaluthyrning till ett fast lågt pris

Ring oss idag på 042-610 11 00 så hjälper vi dig att hitta rätt personal, eller fyll i vårt kontaktformulär med specifikationer. När du kontaktar oss kan du räkna med ett varmt bemötande och god service.

Frystransport
Läs mer om personaluthyrning

Personaluthyrning, dygnet runt, året om!

Vi på Tonys Budbil erbjuder inte bara förstklassiga transporttjänster, vi tillhandahåller även personaluthyrning av professionella och erfarna budbilsförare dygnet runt, året om. Vi hyr ut våra budbilsförare vid oförutsedda händelser med kort varsel eller vid planerade produktionstoppar, semestrar och allt däremellan. Oavsett om det gäller en kortare tidsperiod eller ett längre projekt, har vi rätt person för jobbet. Dessutom kan vi bistå med allt inom flytthjälp för både företag och privatpersoner, oavsett vad det är som ska flyttas kan vi bistå med allt från planering till magasinering.

Idag är vi en av Skånes främsta och största aktörer inom bemanning och uthyrning av bud- och lastbilschaufförer. Vår personal har lång erfarenhet och kör allt från släp och trailerdragning med diverse tempereringskrav till olika varianter av budbilar. Med över 40 års branscherfarenhet vet vi vad som krävs av en bra chaufför och vi arbetar alltid hårt för att vår personal skall trivas hos oss och dig som kund. Med en lokal förankring i Skåne regionen är vi experter på just detta område och dess logistika rutter samt färdplaner.

Vi lägger stor vikt vid att lära känna och skapa en nära relation med dig som kund så att vi snabbt och enkelt kan förse dig med rätt personal på rätt plats. Vi ställer höga krav på våra chaufförer och transporter, från första kontakt till slutlig leverans så att du som kund alltid ska vara trygg med att dina leveranser alltid håller högsta kvalitet från start till mål. Vi utvärderar ditt behov av personal i sin helhet och tar fram rätt person för jobbet, varje gång, dygnet runt, året om i Malmö, Helsingborg och Landskrona.

Ring oss idag på 042-610 11 00 så hjälper vi dig att hitta rätt personal, eller fyll i vårt kontaktformulär med specifikationer. När du kontaktar oss kan du räkna med ett varmt bemötande och god service.

Personaluthyrning utöver det vanliga!

Flytthjälp när du behöver det som mest
Vi erbjuder allt för en snabb, flexibel och komplett flytt-transport för företag och privatpersoner inom Malmö, Helsingborg och Landskrona. Med vår moderna och mångsidiga budbilsflotta kan vi hjälpa till att flytta allt från mindre lägenheter till stora kontor oavsett storlek och vikt på det som ska flyttas. Låt oss ta hand om din flytt-transport så kan du lägga din dyrbara tid på annat. Vi hjälper dig med allt från planering, genomförande och transport till säker magasinering. 

 • Flytthjälp för företag och privatpersoner
 • Flytthjälp i Malmö, Helsingborg och Landskrona
 • Personaluthyrning dygnet runt, året om 

Vi finns här för dig dygnet runt, året om
Vi har en lång erfarenhet av personaluthyrning och flytthjälp och arbetar alltid lyhört, proaktivt och flexibelt med dig som kund, från uthyrning och offert till slutlig leverans. Vi har som målsättning att ha den bästa personaluthyrningen inom region Skåne samt att det ska vara lätt att arbeta med oss, oavsett vilka utmaningar ni kan tänkas ha. Vi finns här för dig dygnet runt, året om.

Ring oss direkt

När du ringer oss kan du räkna med hög service, engagemang och professionalitet. Ta reda på vart ditt gods befinner sig eller få ett snabbt pris och offert.

Vårt löfte till dig.

Vi hittar alltid en bästa lösning för dina bud och transporter, dörr till dörr.

Miljömedvetet

Vi har toppmoderna budbilar med diesel av högsta miljöklass, mk1. Våra transporter är noggrant planerade för att upprätthålla våra hårt satta miljö- och hållbarhetsmål.

Alltid i tid

Vi på Tonys budbil ansvarar för hela kedjan från start till mål. Med egna budbilar, chaufförer, lagerplatser och logistiksystem kan vi garantera att dina leveranser alltid är i tid.

Nöjd Kundgaranti

Med över 40 år i branschen vet vi att din tid, dina kunders tid och det du vill frakta med bud är av högsta prioritet. Därför erbjuder vi nöjd kundgaranti på alla våra transporter.

Engagemang

Våra bud- och transportexperter har lång erfarenhet och arbetar alltid lyhört, proaktivt och flexibelt med dig som kund, från upphämtning och offert till slutlig leverans.

Tillgängligt

Tack vare vårt breda nätverk, erfarna medarbetare, logistiskt perfekta läge och kontrollen över våra egna budbilar är vi alltid tillgängliga för våra kunder, från start till mål.

Dygnet runt, året om

Med Tonys Budbil går det inte bara snabbt att leverera, det är dessutom smidigt och enkelt att boka din transport via oss. Vi finns tillgängliga dygnet runt, året om!

Alltid med miljön som högsta prioritet

Att arbeta med miljö- och hållbarhetsfrågor både internt och ute på vägarna har alltid varit en självklarhet för oss som transportföretag. Vi arbetar aktivt, långsiktigt och proaktivt för att minska vårt klimatavtryck samt bidra till en hållbar och grön framtid.

 • Tydliga miljö- och hållbarhetsmål
 • Toppmoderna bud och budbilar
 • Diesel av högsta miljöklass – mk1
 • Noggrant planerade bud och transporter