Hållbara och miljömedvetna budtransporter

Alltid i tid – Dygnet runt, året om!

Vi tänker på miljön

Att arbeta med miljö- och hållbarhetsfrågor både internt och ute på vägarna är och har alltid varit en självklarhet för oss på Tonys Budbil. Vi arbetar noggrant, långsiktigt och proaktivt för att minska vårt klimatavtryck samt bidra till en hållbar och grön framtid, dygnet runt, året om.

  • Tydliga miljö- och hållbarhetsmål
  • Toppmodern fordonspark
  • Diesel av högsta miljöklass – mk1
  • Noggrant planerade transporter

För att vår verksamhet ska ha minsta möjliga klimatpåverkan har vi en rad åtgärder vi fokuserar på, både långsiktigt men även i vårt dagliga arbete. Noggrant planerade rutter, moderna budbilar, diesel av högsta miljöklass samt ett effektivt transport- och logistiksystem är några åtgärder vi axlar för att minska vårt klimatavtryck. Vi ser till exempel med jämna mellanrum över vår fordonspark, för att kunna förnya och förbättra.

Vid upphandling av nya fordon tar vi hänsyn till de senaste miljökraven och vårt mål är att inga av våra fordon ska vara äldre än åtta år. Vi vet att miljö- och klimatfrågor är konstant återkommande och att det alltid finns saker att göra samt förbättra – det gäller även oss, dygnet runt, året om! 

värmetransport

“Tonys Budbil AB är ett modernt transportföretag med stort miljöansvar och skall genom ett aktivt och långsiktigt miljöarbete bidra till en hållbar utveckling och god omsorg om den yttre miljön genom att effektivisera transport- och logistiksystem.”

Hållbara transporter

Vi på Tonys Budbil AB är ett modernt transportföretag med stort miljöansvar och skall genom ett aktivt och långsiktigt miljöarbete bidra till en hållbar utveckling och god omsorg om den yttre miljön genom att varje dag arbeta med att effektivisera våra transport- och logistiksystem.

  • Vi tar ansvar för miljön, dygnet runt, året om
  • Aktivt och långsiktigt miljöarbete
  • Fordon med fossilfritt bränsle
  • Toppmodern fordonspark

I nuläget består vår fordonspark till 95% av fordon med miljöklass Euro V eller högre (Euro V 23%, Euro VI 77%). Dessutom är vi måna om att, vid nyanskaffning, prioritera fordon med fossilfritt bränsle. Vi tar alltid största möjliga hänsyn till miljö när det gäller inköp av drivmedel.

Våra fordon drivs idag av Citydiesel som uppfyller högsta miljöklass – Mk1. Citydiesel ger lägre bränsleförbrukning och har  därför en lägre miljöpåverkan. Dessutom tillsätts RME, som är biodiesel skapat av bl.a. rapsolja och andra estrar från från vegetabiliska oljor. Detta innebär ytterligare minskat utsläpp av fossil CO2. Vi använder därtill, i möjligaste mån, AD Blue i våra bilar. AD Blue är en blandning av vatten och urea, och hjälper till att minska utsläppen av skadliga kväveoxider.

värmetransport

Vårt löfte till dig.

Vi hittar alltid en bästa lösning för dina bud och transporter, dörr till dörr.

Miljömedvetet

Vi har toppmoderna budbilar med diesel av högsta miljöklass, mk1. Våra transporter är noggrant planerade för att upprätthålla våra hårt satta miljö- och hållbarhetsmål.

Alltid i tid

Vi på Tonys budbil ansvarar för hela kedjan från start till mål. Med egna budbilar, chaufförer, lagerplatser och logistiksystem kan vi garantera att dina leveranser alltid är i tid.

Nöjd Kundgaranti

Med över 40 år i branschen vet vi att din tid, dina kunders tid och det du vill frakta med bud är av högsta prioritet. Därför erbjuder vi nöjd kundgaranti på alla våra transporter.

Engagemang

Våra bud- och transportexperter har lång erfarenhet och arbetar alltid lyhört, proaktivt och flexibelt med dig som kund, från upphämtning och offert till slutlig leverans.

Tillgängligt

Tack vare vårt breda nätverk, erfarna medarbetare, logistiskt perfekta läge och kontrollen över våra egna budbilar är vi alltid tillgängliga för våra kunder, från start till mål.

Dygnet runt, året om

Med Tonys Budbil går det inte bara snabbt att leverera, det är dessutom smidigt och enkelt att boka din transport via oss. Vi finns tillgängliga dygnet runt, året om!