Skicka paket

Helsingborg – Landskrona – Malmö

Med Tonys Budbil kan du skicka paket oavsett storlek och vikt med en mängd olika leveransalternativ. Från samma-dag-leverans och expressleverans inom Malmö, Helsingborg och Landskrona, till mindre tidskritiska alternativ.

Skicka paket, dygnet runt, året om!

Våra pakettjänster erbjuder dig som privatperson och företag många olika möjligheter att skicka paket både lokalt i Malmö, Helsingborg och Landskrona men även nationellt samt internationellt. Med vårt omfattande utbud av transportalternativ, breda nätverk och egna logistiksystem kan vi uppfylla dina individuella behov och skicka paket snabbt, säkert och i perfekt skick, till ett fast lågt pris. Välj mellan transittider som sträcker sig från tidskritiska ärenden med en snabb paketleverans till mer kostnadseffektiva alternativ och allt däremellan.

Vi erbjuder en komplett kedja från upphämtning och offert till slutlig leverans med våra egna budbilar, chaufförer, logistiksystem samt lagerhantering. På så vis kan du vara säker på att ditt paket är i goda händer från start till mål. Skicka paket med oss dygnet runt, året om, så kan du istället lägga din dyrbara tid på annat.

Ring oss på 042-610 11 00 och skicka ditt paket idag, eller fyll i vårt kontaktformulär med specifikationer. När du kontaktar oss kan du räkna med ett varmt bemötande och god service.

skicka paket
Läs mer om skicka paket

Skicka paket som alltid är i tid.

Skicka paket utifrån dina önskemål och behov
Med oss på Tonys Budbil kan du skicka paket oavsett storlek och vikt med en mängd olika leveransalternativ. Från samma-dag-leverans och expressleverans inom Malmö, Helsingborg och Landskrona, till mindre tidskritiska alternativ. Vi lägger alltid stor vikt vid dig som kund och arbetar lyhört utefter dina önskemål för att hitta en bästa möjliga paketleverans, dygnet runt, året om.

 • Skicka paket snabbt och smidigt
 • Skicka paket – dörr till dörr
 • Alltid i tid, dygnet runt, året om
 • Skicka paket till ett fast lågt pris

Det är inte bara smidigt och enkelt att boka din paketleverans via oss, vi erbjuder dessutom en transport med ett fast lågt pris och en garanti på att ditt skickade paket alltid kommer fram i tid och i perfekt skick. Tillsammans med våra transportexperter kan du flexibelt och enkelt planera dina leveranser eller upphämtningar. Du kan även stoppa ett skickat paket under pågående transit om något oväntat eller oplanerat skulle dyka upp. Vi kan dessutom lagra ett skickat paket under kortare perioder vid till exempel samlastning eller omlastning men kan även bistå med lagerlösningar under längre perioder. Du kan snabbt och smidigt skicka paket via vår expresstjänst för en samma-dag-leverans och inom Malmö, Helsingborg och Landskrona till och med snabbare än så. Vi har dessutom mindre tidskritiska och mer kostnadseffektiva alternativ.

Ring oss på 042-610 11 00 och skicka ditt paket idag, eller fyll i vårt kontaktformulär med specifikationer. När du kontaktar oss kan du räkna med ett varmt bemötande och god service.

Skicka paket smidigt och enkelt med Tonys budbil!

Tack vare över 40 års branscherfarenhet, ett brett transportnät samt kontrollen över våra egna transportmedel och chaufförer kan vi garantera en konkurrenskraftig, miljövänlig och snabb paketleverans från start till mål. Vår mångsidiga flotta av bud- och lastbilar kan tillhandahålla pakettransport för allt från regelbundna flöden till enstaka tillfällen. Vi kan dessutom skicka paket med speciella temperatur- och storlekskrav. Låt oss ta hand om dina paketleveranser så kan du lägga din dyrbara tid på annat. Med oss kan du vara säker på att dina skickade paket kommer fram snabbt, säkert och i perfekt skick.

 • Skicka paket som företag och privatperson
 • Snabbt, säker och i perfekt skick
 • Boka smidigt och enkelt

Vi finns här för dig, dygnet runt, året om
Våra bud- och transportexperter har lång erfarenhet och arbetar alltid lyhört, proaktivt och flexibelt med dig som kund, från upphämtning och offert till slutlig leverans. Vi har som målsättning att ha den bästa paketleveransen inom region Skåne samt att det ska vara lätt att skicka paket via oss, oavsett vilka utmaningar ni kan tänkas ha. Vi finns här för dig dygnet runt, året om.

Ring oss direkt

När du ringer oss kan du räkna med hög service, engagemang och professionalitet. Ta reda på vart ditt gods befinner sig eller få ett snabbt pris och offert.

Vårt löfte till dig.

Vi hittar alltid en bästa lösning för dina bud och transporter, dörr till dörr.

Miljömedvetet

Vi har toppmoderna budbilar med diesel av högsta miljöklass, mk1. Våra transporter är noggrant planerade för att upprätthålla våra hårt satta miljö- och hållbarhetsmål.

Alltid i tid

Vi på Tonys budbil ansvarar för hela kedjan från start till mål. Med egna budbilar, chaufförer, lagerplatser och logistiksystem kan vi garantera att dina leveranser alltid är i tid.

Nöjd Kundgaranti

Med över 40 år i branschen vet vi att din tid, dina kunders tid och det du vill frakta med bud är av högsta prioritet. Därför erbjuder vi nöjd kundgaranti på alla våra transporter.

Engagemang

Våra bud- och transportexperter har lång erfarenhet och arbetar alltid lyhört, proaktivt och flexibelt med dig som kund, från upphämtning och offert till slutlig leverans.

Tillgängligt

Tack vare vårt breda nätverk, erfarna medarbetare, logistiskt perfekta läge och kontrollen över våra egna budbilar är vi alltid tillgängliga för våra kunder, från start till mål.

Dygnet runt, året om

Med Tonys Budbil går det inte bara snabbt att leverera, det är dessutom smidigt och enkelt att boka din transport via oss. Vi finns tillgängliga dygnet runt, året om!

Alltid med miljön som högsta prioritet

Att arbeta med miljö- och hållbarhetsfrågor både internt och ute på vägarna har alltid varit en självklarhet för oss som transportföretag. Vi arbetar aktivt, långsiktigt och proaktivt för att minska vårt klimatavtryck samt bidra till en hållbar och grön framtid.

 • Tydliga miljö- och hållbarhetsmål
 • Toppmoderna bud och budbilar
 • Diesel av högsta miljöklass – mk1
 • Noggrant planerade bud och transporter