Lagerplats

Helsingborg – Landskrona – Malmö

Vi erbjuder lager och lagerplatser för dina bud, varor och gods. Oavsett om du behöver en lagerplats för stora volymer, enstaka pallar, kyl- eller frysvaror har vi något för dig i Malmö, Helsingborg och Landskrona.

Lagerplats efter dina önskemål och behov

Vi har små och stora lagerplatser för dig som företag eller privatperson runt om i Malmö, Helsingborg och Landskrona. Tack vare vår utarbetade lagerteknik, egna logistiksystem samt kontrollen av våra egna bud- och lastbilar kan vi ta hand om hela kedjan, från transport till modern lagerplats till ett fast lågt pris.

  • Lagerplats för små och stora gods
  • Modern lagerplats i Malmö, Helsingborg och Landskrona
  • Lagerplats till ett fast lågt pris

Vi lägger alltid stor vikt vid dig som kund och arbetar alltid utefter dina önskemål och behov för att hitta en bästa möjliga lagerlösning, dygnet runt, året om. Det är inte bara smidigt och enkelt att boka lagerplats hos oss, det är dessutom ett kostnadseffektivt, smidigt och flexibelt alternativ för både företag och privatpersoner som vill lagra varor och gods oavsett tidsperiod eller temperatur. I våra lagerlokaler betalar du bara för utrymmet som du använder till ett fast lågt pris varje gång. Tillsammans med våra lager- och logistikexperter kan du snabbt och enkelt planera din lagerplats och eventuell transport med oss, från start till mål.

Ring oss på 042-610 11 00 och boka din lagerplats idag, eller fyll i vårt kontaktformulär med specifikationer. När du kontaktar oss kan du räkna med ett varmt bemötande och god service.

Skicka pall
Läs mer om lagerplats

Lagerplats, dygnet runt, året om!

Vi erbjuder lager och lagerplatser för dina bud, varor och gods. Oavsett om du behöver en lagerplats för stora volymer, enstaka pallar, kyl- eller frysvaror har vi något för dig i Malmö, Helsingborg och Landskrona. Vi kan bistå med lager och lagerplatser under korta perioder vid t.ex. samlastning eller omlastning men erbjuder även lagerlösningar under längre perioder och för större projekt. Vi kan dessutom bistå med lagerplats av tempererade varor och gods, på så vis har vi allt du behöver inom lagerhantering, dygnet runt, året om.

Ring oss på 042-610 11 00 och boka din lagerplats idag, eller fyll i vårt kontaktformulär med specifikationer. När du kontaktar oss kan du räkna med ett varmt bemötande och god service.

En lagerplats utöver det vanliga!

Med vårt breda utbud av lagerplatser i Malmö, Helsingborg och Landskrona tillsammans med vårt smidiga- och flexibla arbetssätt hittar vi alltid en bästa lösning för det du vill lagra hos oss, dygnet runt, året om. Vi erbjuder en mängd olika lageralternativ för alla möjliga typer av varor och gods, från mindre paket och hela pallar till mer unika lagerplatser som smidigt tar hand om dina gods med udda storlek samt vikt. Tack vare vår långa branscherfarenhet, egna transportalternativ samt kontrollen över vår egna lagerplatser kan vi garantera en kostnadseffektiv, konkurrenskraftig och lättillgänglig lagerhantering. Låt oss ta hand om din lagerhantering så kan du lägga din dyrbara tid på annat. 

  • Smidig och flexibel lagerplats
  • Lagerplats för kortare eller längre tidsperioder
  • Lagerplats dygnet runt, året om

Vi finns här för din lagerplats, dygnet runt, året om
Våra lager- och logistikexperter har lång erfarenhet och arbetar alltid lyhört, proaktivt och flexibelt med dig som kund, från upphämtning och lagerhantering till slutlig leverans. Vi har som målsättning att ha den bästa lagerhanteringen inom region Skåne samt att det ska vara lätt att lagra varor och gods i våra lagerplatser, oavsett vilka utmaningar ni kan tänkas ha. Vi finns här för dig dygnet runt, året om.

 

Ring oss direkt

När du ringer oss kan du räkna med hög service, engagemang och professionalitet. Ta reda på vart ditt gods befinner sig eller få ett snabbt pris och offert.

Vårt löfte till dig.

Vi hittar alltid en bästa lösning för dina bud och transporter, dörr till dörr.

Miljömedvetet

Vi har toppmoderna budbilar med diesel av högsta miljöklass, mk1. Våra transporter är noggrant planerade för att upprätthålla våra hårt satta miljö- och hållbarhetsmål.

Alltid i tid

Vi på Tonys budbil ansvarar för hela kedjan från start till mål. Med egna budbilar, chaufförer, lagerplatser och logistiksystem kan vi garantera att dina leveranser alltid är i tid.

Nöjd Kundgaranti

Med över 40 år i branschen vet vi att din tid, dina kunders tid och det du vill frakta med bud är av högsta prioritet. Därför erbjuder vi nöjd kundgaranti på alla våra transporter.

Engagemang

Våra bud- och transportexperter har lång erfarenhet och arbetar alltid lyhört, proaktivt och flexibelt med dig som kund, från upphämtning och offert till slutlig leverans.

Tillgängligt

Tack vare vårt breda nätverk, erfarna medarbetare, logistiskt perfekta läge och kontrollen över våra egna budbilar är vi alltid tillgängliga för våra kunder, från start till mål.

Dygnet runt, året om

Med Tonys Budbil går det inte bara snabbt att leverera, det är dessutom smidigt och enkelt att boka din transport via oss. Vi finns tillgängliga dygnet runt, året om!

Alltid med miljön som högsta prioritet

Att arbeta med miljö- och hållbarhetsfrågor både internt och ute på vägarna har alltid varit en självklarhet för oss som transportföretag. Vi arbetar aktivt, långsiktigt och proaktivt för att minska vårt klimatavtryck samt bidra till en hållbar och grön framtid.

  • Tydliga miljö- och hållbarhetsmål
  • Toppmoderna bud och budbilar
  • Diesel av högsta miljöklass – mk1
  • Noggrant planerade bud och transporter