Vi söker transportledare

Tonys budbil söker en ny transportledare då en av våra kollegor valt att gå vidare i karriären.

Jobbtitel: Transportledare
Kommun: Helsingborg

Korta fakta om jobbet:

Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning

Kvalifikationer:
Språkkrav: Svenska + engelska i tal och skrift
Körkortkrav: B

Om jobbet:

Tonys Budbil söker nu en transportledare/teamledare för transportledarna till vårt kontor i Helsingborg. Vi söker dig som är snabblärd, har erfarenhet av transportledning och ett bra ordningssinne. Du är inte rädd att ta beslut och har inga problem med att ha många järn i elden samtidigt. 

I rollen som transportledare kommer du att ta emot kundbeställningar via telefon och mail och utifrån dessa på bästa sätt planera bilar, leveranser och flöden. Det är viktigt att du kan se möjligheter och på ett smidigt och kostnadseffektivt sätt kan leda bilar och chaufförer.

I arbetet ingår:

– Daglig trafikledning
– Stort fokus på att lösa transporterna med hög kvalité och ekonomisk lönsamhet
– Daglig kontakt med våra kunder och chaufförer
– Uppföljning av transporter, chaufförernas arbetstider, se till att kör- och vilotidsregler följs.
– Planering framåt vad gäller nya kundupplägg m.m

Som person behöver du vara initiativrik och ansvarstagande samt strukturerad. Arbetet kräver att du är flexibel och kan fatta egna beslut. Du ska vara lätt att samarbeta med och kunna skapa goda relationer med kunder och kollegor. Det är viktigt att du är serviceinriktad och har ett intresse av att ha kontakt med människor samt ett positivt sätt.

Arbetet är varierande och den ena dagen är inte den andra lik. Du får en plats i ett team där vi är nära, tar ansvar och hjälper varandra. Förtroende är viktigt och vi har framtiden i fokus.

För att lyckas behöver du förutom ovanstående egenskaper ha god lokalkännedom i Skåne. En merit är C-körkort men det är inget krav. Vi använder oss av olika IT-stöd som Opter, transPA, Idha, Fordonskontroll samt Officepaketet. Du behöver kunna flytande svenska i tal och skrift samt engelska.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med schemalagd beredskap. Provanställning tillämpas.

Vid frågor är du välkommen att kontakta platschef Lars Rehn, 042-610 11 04, lars@tonysbudbil.se

Ansökningar hanteras löpande så passar ovanstående in på dig, sök idag! Tillträde så snart som möjligt. Ansökningar skickas via mail till jessica@tonysbudbil.se 

Välkommen med din ansökan!

Tonys Budbil AB är ett stabilt företag som funnits i över 30 år. Vårt mål är att lösa våra kunders transportbehov med högsta kvalitet. Vi kan transportera gods i kyla, värme, fryst och även farligt gods. Det ställer höga krav på oss men vi har de bästa förutsättningarna för att kunna leva upp till det. Med kunden i centrum, engagerad personal och en modern fordonsflotta. Tonys Budbil växer! Vill du vara med på vår resa?